Ibt marktonderzoek logo

Over ons

Over ons afbeelding

Wie zijn wij?

Professionele dataverzamelaars met een Flexibele en Betrokken instelling.

Hoe gaan wij te werk?

Professioneel

Op professionele wijze gaan wij op zoek naar de drijfveren van de consument. Of het nu om een kleine of grote steekproef gaat, u kunt altijd rekenen op een professionele manier van gegevensverzameling. Uw onderzoek krijgt alle aandacht die nodig is en in elke fase van het onderzoekstraject monitoren wij de voortgang en kwaliteit.

Flexibel

Uw onderzoek start over een maand? Of u wilt morgen al van start en overmorgen de resultaten inzien? Graag kijken we naar de mogelijkheden en zoeken we een passende oplossing. Uitgangspunt is altijd dat de resultaten die wij aanleveren, op een verantwoorde manier verzameld worden. Daarbinnen is veel mogelijk qua onderzoeksmethodiek, budget en timing.

Betrokken

Wij kennen de instelling: "u vraagt, wij draaien" niet. Wel gaan we graag samen met u na welke onderzoeksmogelijkheden er zijn. Gedurende de hele looptijd van het onderzoekstraject houden we u op de hoogte van de voortgang en adviseren we u over de vervolgstappen. Bij Ibt werkt u samen met een vaste contactpersoon - maar ook de andere Ibt'ers zijn op de hoogte van uw project en zetten zich in voor een optimale invulling en afronding van uw project.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.